Verwarm de oven voor op 200 graden. Wel de rozijnen in half lauw water. Snijd het bladerdeeg zodat deze past in je bakvormpjes. Vet daarna de vormpjes in met roomboter en bestrooi deze met bloem. Snijd de zongedroogde tomaten, paprika, bosui en olijven in stukjes. Vermeng hier de pijnboompitten doorheen. Bekleed daarna je bakvormpje met bladerdeeg en vul deze met je gesneden groenten en pijnboompitten. Klop het ei los met melk en suiker en verdeel dit mengsel over de bakvormpjes. Snijd daarna de geitenkaas in stukjes en leg deze boven op de gesneden groenten. Vul daarna de bakvormpjes met een eetlepel honing. Plaats de bakvormpjes 20 minuten in het midden van de oven. Serveer de quiches op een bedje van veld sla met appel en rozijnen. Garneer met een blaadje basilicum.
Gevulde Miniquiche Met Geitenkaas En Honing is een recept van Smulweb.nl