Geitenkaas Met Walnoot, Honing En Peer

4
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de geitenkaas met de walnoten, tijmblaadjes en 1 el. honing. Bekleed 4 vormpjes met plasticfolie en schep het geitenkaasmengsel erin. Laat de vormpjes minstens 1 uur in de koelkast opstijven. Schil de peren en snijd ze in lange plakken. Breng de wijn aan de kook en doe de peer erin. Houd de wijn net tegen de kook aan en laat zo de plakken peer in 15 min. gaar worden. Giet de peren af. Bewaar het pocheervocht. Laat peer en pocheervocht afkoelen. Roer de resterende honing door het pocheervocht. Haal de vormpjes uit de koelkast en beleg de bovenkant met plakjes peer. Stort ze op een bord. Verwijder folie. Schep er het honing-wijnmengsel over en garneer eventueel met stukjes walnot en een takje tijm.

Geitenkaas Met Walnoot, Honing En Peer is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept