Vijgen Met Parmaham, Geitenkaas En Honing

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Geef de vijgen van boven kruislings twee inkepingen, snij ze net niet door. Snij de geitenkaas in vier stukjes en vul hier de vijgen mee. Wikkel de ham om de vijgen en zet vast met een touwtje. Zet de vijgen in een ovenschaaltje 10 a 15 minuten in de hete oven. Maak een simpele vinaigrette van de olie, citroen, zout en peper. Haal de vijgen uit de oven, giet er wat honing over en strooi er peper over.

Vijgen Met Parmaham, Geitenkaas En Honing is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept