GEITENKAASFLENSJES MET GEKARAMELISEERDE PREI EN HONING

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij elke plak geitekaas doormidden en bestrooi ze met een beetje zout en en royaal met versgemalen peper. Vouw elk flensje twee maal (als een zakdoek) en steek in de onderste en de bovenste driehoekige opening van elk flensje een stuk geitenkaas. Leg de flensjes met de punten naar binnen in een vuurvaste schaal. Roerbak de ringen ui en prei samen in de olijfolie tot ze transparant zijn. Meng de honing er door en verdeel dit mengsel over de flensjes. Zet de flensjes een paar minuten onder de hete grill tot de uien en prei gecarameliseerd zijn en de geitekaas enigszins gesmolten.

GEITENKAASFLENSJES MET GEKARAMELISEERDE PREI EN HONING is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Geitenkaasflensjes Met Gekarameliseerde Ui En Prei
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasflensjes met gecarameliseerde ui en prei
0 min
Bekijk recept