Geitenkaasflapjes Met Tijm En Rozijntjes In Armagnac

4
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de rozijnen uitlekken en vermeng ze met de kaas en de honing. Verwarm de oven voor op 210? C. Leg de plakken bladerdeeg op het werkvlak. Verdeel de kaasvulling diagonaal over de plakjes. Kwast de randen in met water. Vouw dicht tot driehoeken en druk de randen goed aan. Kerf de bovenkant van de driehoeken in met een scherp mes. Klop de eierdooier los met wat water en kwast de driehoeken in. Leg deze op een met bakpapier beklede en licht bevochtigde bakplaat. Zet de flapjes 15 minuten in de hete oven.

Geitenkaasflapjes Met Tijm En Rozijntjes In Armagnac is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Parfait van kippenlevertjes
30 min Snack
Bekijk recept
Terrine van gevogeltelever, chutney met appel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Terrine van everzwijn met pistachenoten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geitenkaasflapjes met rauwkostsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasflapjes
30-60 min -
Bekijk recept
GEITENKAASFLAPJES MET RAUWKOSTSALADE!
20-30 min -
Bekijk recept
Geitenkaasflapjes Met Rauwkostsalade
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept