Snijd voor de crostini van het stokbrood 4 schuine plakjes. Besprenkel deze met een beetje olijfolie. Maal er wat zeezout over en bestrooi met de Provencaalse kruiden. Zet de crostini 5-10 minuten in de oven, tot ze mooi goudbruin zijn. Laat de crostini afkoelen. Bestrijk de geitenkaasplakken met de honing en bestrooi ze met de pijnboompitten. Beleg de crostini met de plakken geitenkaas. Meng voor de dressing alle ingrediënten behalve de olie met een staafmixer. Doe beetje bij beetje de olijfolie erbij. Breng op smaak. Was de sla en pluk deze. Droog de sla. Maak de sla aan met dressing. Je hebt ongeveer de helft nodig. Verdeel de sla over 4 diepe borden. Snipper het uitje en snijd de champignons in plakjes. Bak de spekjes met de knoflook, de ui en de champignons goudbruin. Breng op smaak. Voeg als laatste de salie en de peterselie toe. Verdeel het champignonmengsel over de sla. Zet de crostini even in een hete oven of onder de hete grill en leg ze op de salade. Serveer direkt.
Wintersalade Met Kastanjechampignins En Crostini Met Geitenk is een recept van Smulweb.nl