Lamsfilet Met Verse Geitenkaas

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De fijngehakte sjalot en look stoven met een soeplepel olijfolie, de stukjes tomaat en basilicum erbij voegen en zachtjes laten stoven op een zacht vuur gedurende 20 à 30 minuten en nu en dan roeren. De lamsfilet in nootjes van 2 cm snijden , peper en zout op beide kanten aanbrengen, bak de nootjes 30 seconden op elke kant, daarna op zachte temperatuur aan de kant houden. Snijdt de verse geitenkaas in 8 stukken. Breng een koffielepel tapenade , een grote koffielepel geconcasseerde tomaten op elk lamsnootje met bovenop een snede geitenkaas . Leg op een bakplaat de lamsnootjes en bovenop besprenkel je de geitekaas met een scheutje olijfolie. Plaats alles in de oven gedurende 5 minuten op grill.

Lamsfilet Met Verse Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde lamsspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaans gekruide Lamsfilet, saus met koriander en harissa
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsfilet met rauwe ham en gestoofde venkel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsvlees-komkommerspies
20 min Bijgerecht
Bekijk recept