Witlof Geitenkaas Schotel

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen en witlof in 20 minuten gaar. Rul het gehakt. Voeg vervolgens de ui en paprika toe. Voeg kruiden toe naar eigen smaak. (provencaals, zout, peper) Als de aardappel gaar zijn, giet ze af en haal de witlof uit de pan.. Stamp de aardappelen, met een beetje boter. (voeg geen melk toe de saus maakt het smeuig genoeg.) Snij de gekookte witlof stronken door de helft. Doe de gestampte aardappelen in de ovenschaal. Doe daarop de gehaktlaag. Leg op het gehakt de gehalvereerde stronken witlof. Strooi hier de walnoten overheen en besprenkel dit met honing naar eigen smaak. Warm de saus nog even op en brokkel de gietenkaas erdoor heen. Giet de saus over de witlof en zet de ovenschaal 10-15 minuten in de oven. Eet smakelijk.

Witlof Geitenkaas Schotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept