Pannenkoektaart Met Spinazie & Geitenkaas

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden C. Leg vier pannenkoeken op een bord dat in de magnetron kan. Verwarm de pannenkoeken volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking in de magnetron. Omdat de pannenkoeken ook nog in de oven gaan, kun je de tijd wat verkorten; ik heb gemerkt dat dat niet zoveel uitmaakt. Spreid de pannenkoeken uit op een plank. Bestreik drie pannenkoeken met een beetje van het kaasmengsel. Op de vierde pannenkoek moet veel mengsel. Verdeel het spinaziemengsel over de drie matig bestreken pannenkoeken en stapel ze op (het bord dat ook in de oven kan, of anders in een ruime ovenschaal) elkaar. Eindig met de pannenkoek die wat dikker met het kaasmengsel is bestreken. Bak het geheel in ca. 8-10 minuten in de oven waarvan je, als je over die mogelijkheid beschikt, de laatste twee minuten de grill aanzet. Dan wordt de bovenkant mooi bruin.

Pannenkoektaart Met Spinazie & Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse Pannenkoektaart
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoektaart
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoektaart Met Chocolade En Bananen
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept