Schil de grapefrui rondom dik schoon zodat ook het wit eraf is.Snij de partjes met een scherp mesje tussen de vliesjes uit.Knijp het sap uit wat je van de leeggesneden grapefruit overhoudt en vang het op.Roer honing,mosterd en 2 el van het grapefruitsap tot een dressing.Meng de rucola,venkel en grapefruitpartjes,besprekel met 2/3 van de dressing.Sprenkel de rest van de dressing over de witlof.Verdeel de salade over de borden en leg de witlof er in rozet omheen.Bestrooi de verhakenshaas met zout en peper.Verhit de wok en doe er olie in.Roerbak de varkenshaas in de hete olie in 2-3 min. bruin, maar niet te droog.Bestrooi met de geitenkaas en warm ca. 1 min. mee.Schep het vleesmengsel op de salade en serveer met brood.
MAALTIJDSALADE MET VARKENSHAAS EN GEITENKAAS is een recept van Smulweb.nl