Provençaalse Zalm

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrijk de zalmfilets met olie en bestrooi ze met zout, peper en de Proven?aalse kruiden. Verdeel de tomaatjes en vis over ??n grote of vier kleine ovenschaaltjes. Verkruimel de geitenkaas over de zalmfilets en besprenkel de geitenkaas met honing. Laat ca. 15 min. in het midden van de oven garen. Neem de schaaltjes uit de oven en garneer de vis met blaadjes basilicum.

Provençaalse Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse aardappelschotel
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept