20 minuten voorbereidingstijd 180 minuten wachttijd 15 minuten bereidingstijd Lamslappen in stukken snijden en op kamertemperatuur laten komen. Oven voorverwarmen op 175 ?C. Olie in braadpan verhitten. Vlees rondom dichtschroeien. Tomatenpuree door vlees scheppen en 2 min. meebakken. Knoflook, komijn, honing en flink wat zout en peper toevoegen. Langs rand van pan wijn toevoegen en nog 1 min. verwarmen. Vlees eventueel overdoen in ovenschaal. Wortel en zoete aardappels erdoor scheppen. Afdekken met alumiumfolie en schotel in midden van oven in ca. 3 uur bij lage temperatuur heel langzaam gaarstoven. Geitenkaas grofraspen. Vlees en groenten in warme serveerschaal scheppen en warmhouden. Stoofvocht boven pan zeven en op hoog vuur tot helft inkoken. Gerecht aan tafel bestrooien met kaas, saus apart erbij serveren.