* Verwarm oven voor op 225 graden (hetenlucht op 200 graden) * Vet de Quicevorm in en bekleed deze met bladerdeeg. Prik in de bladerdeeg wat gaatjes. * Leg een stuk bakpapier op het bladerdeeg en de peulvruchten erop. Laat het deeg midden in de oven in ca. 15 minuten gaar worden. * Verhit de olijfolie in een koekenpan. * Dep de aubergine met keukenpapier droog en bak de plakken in de olijfolie goudbruin. * Was eb ris de naaldjes van de takjes tijm. * Roer de geitenkaas los met de eieren en de tijmblaadjes. Breng op smaak met zout en peper. * Snij de manchego in kleine blokjes en roer ze door het eimengsel. * Haal de quichevorm uit de oven en verwijder het bakpapier met de vulling. * Stel de oven in op 190 graden (hetenlucht 175 graden) * Bedek de quichevorm met een laagje gebakken aubergine en schenk een laagje kaasmengsel erover. Doe dit laag voor laag en sluit af met aubergine. * Bak de taart midden in de oven in ca. 25 minuten af.