Rooster in een droge koekepan de zonnebloempitten tot ze licht beginnen te kleuren. Meng in een kommetje de honing en veel zwarte peper door elkaar. Verwarm de oven voor op 175 ?C. Bekleed een bakblik met opstaande rand met bakpapier. Meng in een kom de geitenkaas, de roomkaas en de zonnebloempitten door elkaar. Voeg eventueel een beetje zout naar smaak toe. Was de spinazie en blancheer deze (even onderdompelen in ruim kokend water, tot de blaadjes slap zijn). Laat de spinazie goed uitlekken! Verwarm in een droge koekepan (of in de magnetron) de tortilla′s 1 voor 1. Leg in het midden van elke tortilla met 1/8e van de spinazie, 1/8e van het kaasmengsel en druppel er 1 of twee eetlepels honing over. Rol de tortilla op en leg hem met de naad naar beneden op het bakblik. Ga zo door met de andere tortillas, leg ze netjes tegen elkaar aan op het bakblik en maak ze in 10 minuten in de oven door en door warm. Lekker met een rijstsalade.