Kook de lasagne bladeren in ruim water ( met scheutje olie) ongeveer 15 minuten. Haal ze uit de pan en leg ze allemaal op een bord. Je kan dit ook in twee sessies doen dan heb je minder kans dat de lasagebladeren aan elkaar gaan plakken. Ondertussen bak je in de koekepan met een scheutje olie de dun gesneden prei en de in plakjes gesneden champignons op klein tot middel vuur lichtbruin. Leg dan op een vochtige thee doek twee lasagne bladen haaks opelkaar,zodat er een "plus" ontstaat. De middelste gedeelten van de bladen moeten op elkaar liggen en de randen mogen dus uitsteken. Snij nu de geitenkaas in 8 stukken. Snij ook de gedroogde tomaten in kleine reepjes. En ook de walnoten moeten eraan geloven, deze moet je in stukjes breken. Leg dan op het middelste gedeelte van de lasagenbladen eerst een stukje kaas neer, dan wat prei en champignonmengsel waarna de tomaat en de noten volgen. Vouw nu de buitenste rande naar binnen toe, Begin bij de randen van het blad wat onderop ligt. Deze vouw je naar binnen en daarna doe je het zelfde met het andere blad. Je hetb nu een vierkant pakketje wat je in de ingevette ovenschaal legt. Dit doe je nog zeven keer. Dan giet je de gezeefde tomaten over de pakketjes en op het einde verdeel je de slagroom over de schaal. Maak met een vork er even mooie figuurtjes in en daarna nog even met geraspte kaas bestrooien. Schuif de schotel de voorverwarmde oven in en bak deze 30 minuten.
Italiaanse Knapzakjes is een recept van Smulweb.nl