Verwarm de oven op ongeveer 180 graden. Schil, was en kook de aardappels. Schil de knolselderij, en snijd deze in blokjes. Kook deze kort. Pureer de aardappelen en voeg walnoten en knolselderij toe. Breng op smaak met zout en peper, en druppel er een paar druppels truffelolie over. Snijd de kipfilet overlangs open, en vul ze met de zelfgemaakte tapenade. Wikkel de kipfilets vervolgens in serranoham, leg ze in een ovenschaal en zet dit in de oven voor ongeveer 20 minuten. Snijd een rode ui in reepjes en bak deze in een koekenpan. Blus af met balsamico azijn. Voeg op het laatste moment rucola en pijnboompitten toe. Leg de lauwwarme rucolasalade met rode ui op het bord, en schik de gevulde kipfilet daarop. Plaats daarbij de aardappelpuree en garneer met het restant van de geitenkaas en truffelhoning.
Met Tapenade Gevulde Kipfilet Omwikkeld Met Serranoham Op Ee is een recept van Smulweb.nl