Met Tapenade Gevulde Kipfilet

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil, was en kook de aardappels. Schil de knolselderij, en snijd deze in blokjes. Kook deze kort. Pureer de aardappelen en voeg walnoten en knolselderij toe. Breng op smaak met zout en peper, en druppel er een paar druppels truffelolie over. Tapenade Verwarm de oven op ongeveer 180 graden. Voor de tapenade pureer je wat zongedroogde tomaten, knoflook en geitenkaas. Houd wat geitenkaas apart voor de garnering. Snijd de kipfilet overlangs open, en vul ze met de zelfgemaakte tapenade. Wikkel de kipfilets vervolgens in serranoham, leg ze in een ovenschaal en zet dit in de oven voor ongeveer 20 minuten. Snijd een rode ui in reepjes en bak deze in een koekenpan. Blus af met balsamico azijn. Voeg op het laatste moment rucola en pijnboompitten toe. Leg de lauwwarme rucolasalade met rode ui op het bord, en schik de gevulde kipfilet daarop. Plaats daarbij de aardappelpuree en garneer met het restant van de geitenkaas en truffelhoning.

Met Tapenade Gevulde Kipfilet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept