Geitenkaas Met Honing, Tijm En Marsala

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de pan op het vuur en doe er de marsalawijn in. Laat het indampen tot eenderde van het volume. Voeg de lepels honing en de verse fijngehakte tijm toe. Laat het even pruttelen tot het stroperig wordt. Leg de kaasjes erin en keer ze enkele malen om zodat ze ook van binnen lauwwarm zijn. Smakelijk eten!

Geitenkaas Met Honing, Tijm En Marsala is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met zabaglionesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept