Gestoofde Peren Met Geitenkaas En Walnoten.

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Besprenkel de peren met wat citroensap.doe de wijn,sinaasappelsap,suiker en kaneelpoeder in een diepe magnetronschaal.verwarm het wijnmengsel,afgedekt ,3 min inde magnetron op 800 Watt.zet de peren naast elkaar in de warme wijn .verwarm ,afgedekt ,in de magnetron op 350 Watt nog 8-10 min .roer de geitenkaas glad met 2 el citroensap en de honing.vorm met twee eetlepels ovalen (quenelles)van de geitenkaas en leg deze in het midden van de borden .zet de peer erbij en ganeer met walnoten en tijm.

Gestoofde Peren Met Geitenkaas En Walnoten. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept