Verse Vijgen Met Geitenkaas Uit De Oven Met Amandelijs

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de grill van de oven voor Rooster de amandellen in een koekenpan zonder olie Snijd de vijgen in twee helften Snijd de geitenkaas in plakjes van 0,5 cm Leg de vijgen in een ovenschaal, 2 per persoon Leg er een plakje geitenkaas op, lak dit af met honing en strooi er de amandelen over heen 5 minuten onder de grill gratineren 2 vijgen met de geitenkaas op een bord leggen, een bol ijs er naast en een mooie lepel yoghurt apart

Verse Vijgen Met Geitenkaas Uit De Oven Met Amandelijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Rode-vruchtensalade met amandelijs
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelijs
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Stoofpeertjes Met Amandelijs En Wijnsiroop
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept