Vijgen Met Geitenkaas En Portsiroop

6
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de vijgen kruislings in en duw de vijgen een beetje open. Verdeel de geitenkaas over het midden van de vijgen. Verwarm de oven voor en verwarm de vijgen een paar minuutjes tot de kaas licht begint te kleuren en smelten. Kook de port met de honing in tot een vloeibare siroop. Laat de saus goed inkoken, maar pas op dat het niet verbrand. Zet de vijgen op de borden en lepel de ingekookte portsiroop hierover.

Vijgen Met Geitenkaas En Portsiroop is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Geitenkaas met vijgen in portsiroop
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Blue stilton met portsiroop en groene veldsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Portpeertje met gorgonzola
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofpeertjessorbet
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept