Geitenkaasbavarois Met Mangocoulis

4
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de witte chocolade samen met 2 eetl. slagroom. Meng met de geitenkaas en de honing tot een gladde massa, haal van het vuur. Klop de rest van de slagroomtot yoghurtdikte. Meng de mascarpone door het chocolade-kaasmengsel. Spatel de slagroom erdoor. Laat 3 uur in de koelkast opstijven. Kook voor de coulis het water, los de suiker erin op en laat afkoelen Schill de mango en haal de pit eruit. Pureer het vruchtvlees samen met de suikersiroop met de staafmixer. Breng de coulis op smaak met enkele druppels citroensap. Schep met 2 lepels canelletjes van de bavarois en serveer met de coulis

Geitenkaasbavarois Met Mangocoulis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brochettes van eend met sesamzaad en coulis van mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Trifle met exotisch fruit en macaron
Nagerecht
Bekijk recept
IJsgekoelde noga, saus van gele vruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lekkernij van kokos met passievruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Geitenkaasbavarois Met Honingsaus
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Geitenkaasbavarois Met Honingsaus
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Geitenkaasbavarois Met Honingsaus
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Javanais van geitenkaas met belottaham
70 min Voorgerecht
Bekijk recept