Honingperen Met Drie Soorten Kaas En Port

4
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster de walnoten in een droge koekenpan knapperig. Verwarm de honing met het citroensap in een steelpannetje en wentel de peren erdoor. Verdeel de peer over 4 bordjes. Schik de kaas en de walnoten eromheen. Serveer met glaasjes rode port en eventueel creamcrackers.

Honingperen Met Drie Soorten Kaas En Port is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Krokante honingperen
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Honingperen
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept