Geitenkaastaartje

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor tot op 225?C. Laat de plakjes bladerdeeg op een met bakpapier bekleed bakblik ontdooien. Prik in het midden van de plakjes deeg met een vork enkele gaatjes. Leg de plakken kaas erop en bestrijk de rest van het deeg met losgeklopte eierdooier. Laat de taartjes in de voorverwarmde oven in ca. 15 minuten mooi bruin worden en de kaas gratineren. Verwarm intussen de olie met de honing en de walnoten op een laag vuur. Verdeel de taartjes over de borden en druppel de olie met de walnoten om de taartjes heen. Druppel de balsamico-azijn in de olie en bestrooi met peper. Garneer met kervel.

Geitenkaastaartje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Geitenkaastaartje met rode biet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastaartje
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastaartje
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krokant geitenkaastaartje
2u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geitenkaastaartje met rode biet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastaartje
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastaartje
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krokant geitenkaastaartje
2u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept