Perentaart Met Geitenkaas

8
Langer dan 1 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

DEEG: bloem, zout en bakpoeder mengen. Boter toevoegen en met 2 messen door bloemmengsel snijden. 1-2 el. koud water toevoegen en mengsel snel tot samenhangend deeg kneden. Deeg in plasticfolie ca. 1 uur in de koelkast laten rusten. Deeg uitrollen tot lap ca. 30 cm en vorm ermee bekleden, Oven voorverwarmen op 200 graden. VULLING: peren over deeg verdelen en met warme honing bestrijken. Peren met tijm bestrooien en daarna met geitenkaas. Eieren loskloppen en mengen met zout, nootmuskaat en bloem. Mengsel 10 min. laten rusten en darna slagroom en melk erdoor roeren, Beslag over peren schenken en taart in midden van oven 40 min. bakken.

Perentaart Met Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toffee-perentaart
2 uur-
Bekijk recept
Perentaart uit de pan met amandelen en gember
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Perentaart
90 min
Bekijk recept
Open perentaart
20 min Gebak
Bekijk recept