Warm Geitenkaasje Met Sabayon Van Graanjenever

6
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Bak de schilfers in een pan goudbruin met wat bloemsuiker. -Leg de geitenkaasjes op een schotel en plaats ze even in de oven met wat honing. -Klop een sabayon van de eigelen, suiker en graanjenever.

Warm Geitenkaasje Met Sabayon Van Graanjenever is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

De vlam in de pan
0 min
Bekijk recept
Bierpannekoek met dikkenek
Bekijk recept

Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Warm appeldessert met hazelnoot-kruimelkorst
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Macaroni met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelklaarcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept