GEITENKAASJE MET TRUFFELHONING EN TARTAAR VAN TOMAAT

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de tomaten en verwijder de pitten. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en voeg er de peperoni tapenade aan toe. Breng op smaak met versgemalen peper, zout en suiker. Voeg truffelolie en balsamicoazijn toe en laat de smaken in trekken in de koelkast. Schaaf in de lengte plakken courgette van 2 m/m. dik. Pocheer deze in gezouten kokend water en koel ze onmiddellijk in koud water. Droog de plakken en leg ze kruislings op elkaar op een bakplaat met anti-aanbaklaag. Wrijf ze in met wat truffelhoning en plaats een (vierkant gevormd) geitenkaasje in het midden. Kruid met peper en zout. Vouw de reepjes courgette dicht en draai het pakketje om. Wrijf nog eens in met de honing. Besprenkel met wat olijfolie en verwarm ze 5 minuten in een voorverwarmde oven van 250°C.

GEITENKAASJE MET TRUFFELHONING EN TARTAAR VAN TOMAAT is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept
Krokante minitortilla’s met geitenkaas en avocado
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met auberginekaviaar, paprika en geitenkaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasje met honing en vijgen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept