Taartje Met Gerookte Kip En Tomaat

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De oven voorverwarmen op 200 graden Celsius. Het bladerdeeg laten ontdooien.de tomaat wassen, in vieren snijden en de pitjes verwijderen. Het vruchtvlees in reepjes snijden. De dragon fijnhakken. In een kom de eieren met de slaroom, zout en peper loskloppen. De dragon, kaas, kipreepjes en tomaat erdoor scheppen. Vier vormpjes invetten en bekleden met bladerdeeg. Het deeg aandrukken en overtollig deeg langs de bovenrand wegsnijden. Het eiermengsel erin scheppen. In het midden van de oven de taartjes in circa 20 minuten goudbruin en gaar bakken. De taartjes uit de vormpjes nemen en eventueel laten afkoelen tot lauwwarm. De rucola grof snijden en over vier borden verdelen. Besprenkelen met de dressing. De taartjes voorzichtig op de rucola zetten en serveren.

Taartje Met Gerookte Kip En Tomaat is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amandelgebak met mirabellen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginetaartje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taartje van aardbeien in pepergelei
34 min Nagerecht
Bekijk recept