Uientaart Met Gorgonzola En Rucolapesto

6
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit intussen in een grote pan de boter en voeg de uien en knoflook toe Bak deze bijde glazig en voeg laurier, kruidnagel, jeneverbessen en bruine basterd toe Laat de bruine basterd smelten, blus af met de port (400 ml.) Zet het vuur zachter en blijf roeren tot al het vocht is verdampt Verwijder het bakpapier en de vulling (bonen) uit de taartbodem en verdeel het uienmengsel over het deeg Verdeel de gorgonzola daarover en zet de taart onder de grill (tot de gorgonzola gesmolten is en een beetje bruin is) Draai van de rucola met de walnoten, parmezaanse kaas, knoflook en olijfolie een pesto Breng op smaak met peper en zout

Uientaart Met Gorgonzola En Rucolapesto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ravioli met walnoot & rucolapesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolapesto
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Brie-pizza royale
2 uur-
Bekijk recept
Krieltjessalade met rucolapesto
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Taart met rode uien
Bekijk recept
Uientaart met ansjovis
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete uientaart met ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete uientaart met gele ui
30 min Bijgerecht
Bekijk recept