Klop de eiwitten luchtig. Doe de kaas in een kom en prak het lichtjes met een vork. Voeg eiwitten en creme fraiche toe en meng alles grof. Breng het smaak met wat zout en peper en zet het in de koelkast. Rol het deeg uit tot een lap van circa 3 mm dik en steek er vier cirkels met een doorsnee van 12 cm uit.Leg die op een bel bakpapier en prik er met een vork wat gaatjes in om te voorkomen dat ze in de oven te veel gaan rijzen. Verdeel het kaasmengsel zorgvuldig ober de deeglapjes en laat rondom een rand van circa 1 tot 2 cm vrij. Strooi fijngehakte rozemarijn over het kaasmengsel en zet alles in de koelkast. Smelt de boter in een koekenpan. Leg er de partjes peer in, bestrooi die met suiker en zet ze onder water (3 tot 4 el. Kook de peerpartjes in de suikerstroop 6 tot 8 minuten zachtjes gaar en laat ze afkoelen. Verdeel de partjes peer als op de foto over de taartjes en bestrijk ze met wat gesmolten boer. Bestrooi ze met komijnzaadjes, rozemarijn, zout en peper en druk de deegranden iets omhoog. Bestrijk het deeg met het loskloppende ei en bak de taartjes in 15 tot 20 minuten goudbruin. Laat de taartjes voor het serveren iets afkoelen.
Taartjes Met Blauwe Kaas, Peer En Rozemarijn. TOPPIE Voorger is een recept van Smulweb.nl