Tijmtaartjes Met Champignons En Ei

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

DE VULLING: -bak de ui en knoflook in 50 g boter glazig -voeg de rest van de boter toe met de champignons -bestrooien met zout en peper en bak het mengsel tot het vochtig wordt -voeg citroensap, peterselie toe en bak op laag vuur, tot alle vocht verdampt is -roer de basilicum erdoor -zet de vormpjes op een bakplaat en bak deze 15 a 20 min op 200?C in de hete oven -neem het bakwerk eruit en verminder de hitte naar 180?C -verdeel de vulling erin en maak in het midden een kuiltje -breek daar een ei in en bestrooi met kaas en peper -zet nu nog 12 min in de oven tot het eiwit net gestold is en de dooiers nog zacht zijn

Tijmtaartjes Met Champignons En Ei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept