Geitenkaastaartjes Met Lente-ui

2
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 190 graden. Rol de plakjes bladerdeeg iets dunner uit en bekleed de taartvormpjes met het deeg. Leg op ieder deegplakje een stukje bakpapier en vul de vormpjes met de steunvulling. Bak de taartbodems in het midden van de oven in 15-20 minuten lichtbruin (oven aan laten). Verwijder het bakpapier met de steunvulling, laat de taartbodems afkoelen en neem ze uit de vormpjes. Meng in de keukenmachine de geitenkaas, boter, creme fraiche en eieren tot een glad mengsel. Roer de lente-ui erdoor en breng het mengsel op smaak met zout en peper. Verdeel het kaasmengsel over de taartbodems. Bak de taartjes in het midden van de oven in 15 - 20 minuten goudbruin en gaar.

Geitenkaastaartjes Met Lente-ui is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Geitenkaastaartjes met komijn
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastaartje
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokant geitenkaastaartje
2u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastaartjes
0-10 min -
Bekijk recept