Snijd van het bladerdeeg rondjes met een doorsnede van 15 cm en bekleed daarmee 4 kleine taartvormpjes. Leg de geitekaas in het midden. Snijd de courgette in dunne schijfjes en leg deze dakpansgewijs in een krans om de kaas, deze gedeeltelijk bedekkend. Leg een schijfje bovenop, in het midden. Bak de taartjes 15 - 20 minuten in de voorverwarmde oven (170 graden). Maak intussen de saus: hak de sjalotjes fijn en snijd de tomaten in stukken. Fruit de sjalotjes op een laag vuur in de boter, voeg de tomaten en de basilicum toe en laat alles zachtjes pruttelen tot de tomaten zacht zijn. Wrijf de inhoud van de pan door een zeef en breng de aldus verkregen saus op smaak met zout en peper. Haal de taartjes uit de vorm en leg ze op voorverwarmde borden, giet er een beetje saus omheen en serveer direct.
Kaastaartjes Met Courgette is een recept van Smulweb.nl