Verwarm de oven voor op 200 graden Vet de taartvorm in met olijfolie Verhit wat olijfolie in een pan, fruit de ui met de knoflook als de olie grotendeels is opgenomen,voeg je de courgette en aubergine toe en bak de groenten enkele minuten mee op lager vuur klop de eieren met de kookroom los, strooi de verkruimelde danablue erdoor en kruid met zout, peper en oregano Beleg de taartvorm met de 8 repen filodeeg door er elke keer eentje over de taartvorm heen te leggen, in de vorm te drukken, te besmeren met de gesmolten boter en de volgende enkele centimeters naar links gedraaid te plaatsen (elke lap met boter besmeren). De zijkanten zullen overhangen. Bestrooi de onderkant met paneermeel Schep het groentemengsel in de filodeeg Schenk het eimengsel er gelijkmatig overheen Bestrooi met de geraspte kaas Sla de overhangende zijkanten terug Bak 30 minuten in de oven, totdat de kaas en deeg er krokant en goudbruin uitziet
Filodeegtaart Met Gegrilde Groenten En Kaas is een recept van Smulweb.nl