Ovenaardappeltjes Met Kaas En Tartaar

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelparten 10 min. in water met zout. Giet de aardappelen af en schep er voorzichtig 2 el van de olie door. Verdeel de aardappelparten over een met een bakmatje bekleed bakblik, bestrooi ze met peper naar smaak en bak ze in een voorverwarmde oven in ± 30 min. bruin en gaar. Schep ze tussentijds tweemaal om. Strooi 5 min. voor het einde van de bereidingstijd de kaas erover en laat hem smelten. Bestrijk intussen de tartaartjes dun met olie en bestrooi ze met peper en zout naar smaak. Bak ze in een hete koekenpan met antiaanbaklaag bruin en rosé. Bak de champignons gelijktijdig mee. Schep de tijm en peper en zout erdoor en verdeel de champignons over de tartaartjes. Serveer met de aardappelpartjes. Lekker met een gemengde salade.

Ovenaardappeltjes Met Kaas En Tartaar is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenaardappeltjes met gepaneerde vis
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonade met ovenaardappeltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kip met ovenaardappeltjes
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaals Gebraad Met Ovenaardappeltjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept