Kook de aardappelparten 10 min. in water met zout. Giet de aardappelen af en schep er voorzichtig 2 el van de olie door. Verdeel de aardappelparten over een met een bakmatje bekleed bakblik, bestrooi ze met peper naar smaak en bak ze in een voorverwarmde oven in ± 30 min. bruin en gaar. Schep ze tussentijds tweemaal om. Strooi 5 min. voor het einde van de bereidingstijd de kaas erover en laat hem smelten. Bestrijk intussen de tartaartjes dun met olie en bestrooi ze met peper en zout naar smaak. Bak ze in een hete koekenpan met antiaanbaklaag bruin en rosé. Bak de champignons gelijktijdig mee. Schep de tijm en peper en zout erdoor en verdeel de champignons over de tartaartjes. Serveer met de aardappelpartjes. Lekker met een gemengde salade.
Ovenaardappeltjes Met Kaas En Tartaar is een recept van Smulweb.nl