Kook de lasagnevellen in ruim water met wat zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie en bak al omscheppend de wortelreepjes 3 minuten. Voeg de prei en de paddestoelen toe en bak 3 minuten mee. Temper het vuur en kook totdat al het vocht verdampt is. Schep de helft van de kaas en de helft van de amandelen erdoor en breng op smaak met wat peper. Giet intussen de lasagne af, halveer de vellen en houd ze warm. Breng de Tomato frito met de creme fraiche en de pesto aan de kook en breng op smaak met wat peper en zout. Verdeel de helft van het paddestoelenmengsel over 2 halve lasagnevellen. Leg de andere helften en erop en schep er de rest van het paddestoelenmengsel op. Verdeel de rest van de kaas en de amandelen erover en lepel er wat van de saus over. Geef de rest van de saus apart erbij.
Lasagna Met Kaas, Paddestoelen is een recept van Smulweb.nl