Bladerdeeg Kaastaartje

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat het bladerdeeg ontdooien. Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengel in zeer dunne stukjes. Leg steeds op een plakje deeg een plak kaas, een paar plakjes tong, wat bleekselderij en weer een plakje kaas. Dek het geheel af met de resterende plakjes deeg. Druk de randen goed aan en bestrijk het deeg met het losgeklopte ei. Strooi er de geraspte kaas over. Schuif de taartjes in een voorverwarmde hete oven 200*C. Bak ze in ca. 20 min. bruin en gaar.

Bladerdeeg Kaastaartje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kaastaartje Met Sinaasappel In Crumble
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaartje Met Noten En Druiven
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kaas-taartje
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Italiaans Kaastaartje Met Gedroogde Tomaat En Pesto
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept