Risotto: Verhit de boter en de olijf- of witte truffelolie in een pan en fruit de sjalotjes aan. Voeg de paddestoelen toe en bak ze even mee. Doe de risotto erbij en bak deze ook even aan. Giet de helft van de bouillon erbij. Doe het deksel op de pan en giet telkes als de bouillon is opgenomen een beetje van de resterende bouillon op de risotto. Rasp er wat Parmezaanse kaas over en roer er doorheen. Schaaf mooie plakken van de courgette, haal ze door wat olijfolie en gril deze in de grillpan. Leg een ringvorm in het midden van een diep bord. Bedek de vorm met de plakken courgette, zodat de bodem is bedekt en de plakken over de vorm hangen. Vul de vorm met de risotto. Vouw de plakken courgette dicht zodat je een mooi taartje krijgt. Haal de vorm eraf en bestrooi het taartje met basilicum. Maak met de kaasschaaf mooie krullen van de Parmezaanse kaas en leg deze boven op het taartje. Schep de tomatenbouillon er omheen.
Risottotaartje In Courgette En Tomatenbouillon is een recept van Smulweb.nl