KLEINE VLEESTAARTJES

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de olie in de pan en fruit de kleingesneden ui en de uitgeperste knoflook. Voeg het gehakt toe, en prak grote stukken fijn met een vork. Voeg al roerend de tomaten, witte bonen en de tomatenpuree toe. Laat het mengsel 3-5 minuten sudderen totdat het is ingedikt. Ondertussen vet je de muffinbakplaat in"6 gaten van 125 ml." Gebruik een schotel met een doorsnede van 14 cm om 6 cirkels uit het deeg te snijden. Snijd een V uit hetmidden van elke cirkel, aan de rand niet breder dan 2cm. Vouw de naden over elkaar en plak ze goed dicht. Doe het deeg in de gaten,en schep het mengsel erin en verdeel de kaas over de taartjes. Zet het bakblik op de hoogste plaats in de oven en bak het 15-20 minuten, of totdat de taartjes goudbruin zijn en gaar.

KLEINE VLEESTAARTJES is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept