Ui schillen en in dunne ringen snijden. Paprika schoon maken en in reepjes snijden. Oven voorverwarmen op 180*C. en op bakplaat stuk bakpapier leggen. Melk en bouillon tegen de kook brengen en met het pakje aardappelpuree volgens de aanwijzingen puree maken. Op smaak brengen met peper en iets nootmuskaat. Eierdooiers toevoegen en ze er snel doorspatelen. Puree in spuitzak scheppen en 8 mooie platte rozetten van ca. 7 cm. doorsnee op het bakpapier spuiten. 4 rozetten met de geraspte kaas en 4 met het sesamzaad bestrooien. Bakplaat in de oven plaatsen en de rozetten in ca. 12 min. droog en goudbruin bakken. Intussen een koekenpan verhitten en de boter smelten. In de bruine boter de tartaartjes 4 min. rondom bakken. Uit de pan nemen en op een bord warm houden. De uiringen en reepjes paprika in de achtergebleven jus aanbakken. Aardappelrozetten uit de oven nemen en de tartaartjes op de kaasrozetten leggen. Hierop het ui/paprikamengsel scheppen en het geheel afdekken met de sesamrozetten. Meteen serveren.
Tartaarburger Tussen Aardappelrozetten is een recept van Smulweb.nl