Bloemkoolgratin Met Tartaar

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel de bloemkool in roosjes en kook deze in weinig water en zout in ca. 10 minuten beetgaar. Pel en snipper de ui. Snijd de champignons in plakjes. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui zachtjes glazig. Bak de champignonplakjes mee.Voeg de tartaar toe met het paprikapoeder en bak het geheel al omscheppend rul. Roer de gezeefde tomaten erdoor en laat de saus ca. 5 minuten sudderen. Giet de bloemkool af en leg de roosjes in een lage ovenschaal. Schep de tartaarsaus erover en strooi de geraspte kaas erover. Schuif de schaal onder een hete grill en laat de kaas in ca. 4 minuten smelten.

Bloemkoolgratin Met Tartaar is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolgratin blauwaderkaas
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Broccoli-bloemkoolgratin
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolgratin met puree en gehakt
Hoofdgerecht
Bekijk recept