Tartaar Met Bleekselderij

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De tartaartjes bestrooien met zout peper. Boter in de pan doen en deze laten smelten,dan de tartaartjes in de pan doen,en als deze klaar zijn dan uit de pan halen.Daarna de gesneden uien in de pan en de bouillon en de bleekselderij en dit moet je gaar laten stoven.Af en toe even prikken met de vork of het gaar is. Doe de tartaartjes in een ovenschaal,en doe daarbij de gestoofde uien en de bleekselderij. Strooi er geraspte kaas over heen,en zet dan de schaal onder de grill,tot dat de kaas is gesmolten. Er bij geven de rosti rondjes samen met de wortel salade of een andere bak met sla.

Tartaar Met Bleekselderij is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept