Tartaartjes Met Romige Peper-Kaassaus

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de tartaartjes met zout en rijkelijk versgemalen peper. Voor een extra peperig accent kunnen de peperkorrels in een vijzel gestampt worden. Spreid dit vervolgens uit op een bord en druk de tartaartjes met beide zijden in de grofgestampte peper. Verhit weinig boter in een koekepan en bak de tartaartjes hierin bruin. Smelt ondertussen al roerend de peperkaas in de slagroom en laat dit 2 a 3 minuten pruttelen. Breng op smaak met sherry.

Tartaartjes Met Romige Peper-Kaassaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaartjes met perensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar en bloemkool met gorgonzola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept