Rode Uien Taartjes

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bladerdeeg uitrollen tot een dikke lap en in vieren verdelen. Elke plak moet groot genoeg zijn om een vorm van 10 cm. doorsnede te bedekken. 4 vormpjes bedekken met het deeg, en de randen over laten steken. Bedekken met bakpapier en vullen met een blindbakvulling.(bonen) Vormpjes 10-15 minuten bakken tot ze knapperig en bruin zijn. Intussen de olie in een pan verhitten en de uien op een matig vuur bakken tot ze goudbruin zijn onder regelmatig roeren. De pijnboompitten, tomaten, oregano en kaas toevoegen. Kruiden naar smaak. Mengsel verdelen over de 4 vormpjes en nog eens 5-10 minuten in de oven bakken, tot ze door en door warm zijn.

Rode Uien Taartjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept