Oven voorverwarmen op 200 graden rozijnen onder koud stromend water afspoelen en daarna in port ca. 10 minuten weken eieren met slagroom en peper en zout loskloppen 2/3 van de cashewnoten grof hakken korstjes van kazen snijden en plakken halveren vorm van 24 cm diameter volgens piedeegrecept bekleden met deeg.(gaatjes in bodem+ bestrooien met paneermeel) helft van kaasplakken over bodem verdelen helft van rozijnen en helft van gehakte noten hierover verdelen andere helft van plakjes kaas hierover en vervolgens de andere helft van noten en rozijnen eimengsel nogmaals doorroeren en over de taart schenken Taartje in het midden van de oven in ca. 25 a 30 minuten goudbruin en gaar bakken Uit de oven nemen en laten afkoelen DRESSEREN Taartje in 12 punten snijden Per persoon 2 punten gegarneerd met de druiven en de overgebleven cashewnoten.
Kaastaartje Met Noten En Druiven is een recept van Smulweb.nl