Zoek
Varkenslende Met Uiensaus Uit De Slowcooker
6
Langer dan 2 uur -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 stuk varkensfilet (plm. 900 gram) -
1 zakje mix voor uiensoep (40 gram) -
2 grote uien -
200 ml water -
200 ml rode wijn -
3 eetlepels fijngesneden knoflook -
3 eetlepels sojasaus -
vers gemalen zwarte peper naar smaak -
zout naar smaak - Hulpmiddelen Slowcooker Hulpmiddelen - Slowcooker Voorbereiding Pel de uien en snij ze in grove stukken.
Snij de vette kant van de varkensfilet ruitvormig in.
Bak de varkensfilet in een droge koekenpan eerst op de vetzijde langzaam bruin en dan nog even aan de andere zijden.
Bestrooi het vlees met peper en zout. Leg de varkensfilet in de slowcooker met de inhoud van het pakje soep en de grof gesneden uien.
Schenk het water
de wijn en de sojasaus over het vlees. Draai het vlees zodat alle deze zo goed mogelijk bedekt zijn. Verdeel de knoflook over het vlees en laat zoveel mogelijk op het vlees liggen tijdens de bereiding. Bereidingswijze Zet de slowcooker op de laagste stand.
Laat het vlees in plm. 5 uur gaar worden. Serveertips Lekker met rijst
sperziebonen en wat van het kookvocht. Bron Aangepast recept van int
Bereiding
Zet de slowcooker op de laagste stand. Laat het vlees in plm. 5 uur gaar worden.
Varkenslende Met Uiensaus Uit De Slowcooker is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Marokkaanse lamsbout
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsschenkels met bokbier
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse gestoofde kalfsschenkel
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ouderwetse Stoofpeertjes (slowcooker)
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
Bekijk recept
Feijoada
2 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenslende Met Rozemarijn
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenslende Aan Het Spit
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante Varkenslende
20-30 min -
Bijgerecht
Bekijk recept