Romige Sudderlapjes

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Giet de slagroom in een kom. Voeg de droge soep toe. klop dit geheel even goed. Leg de lappen vlees in een ovenschaal en giet het roommengsel erover. Laat dit geheel (evt. met wat aluminium folie) circa 3 uur in een oven van 175 graden C. staan (iets warmer kan ook). Het vlees is dan echt door en door gaar. Heerlijk!!

Romige Sudderlapjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Oude-hollandse Sudderlapjes
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oer-Hollandse Sudderlapjes
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Sudderlapjes
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Sudderlapjes
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept