Andijviestampot Met Mon Chou

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gehakt rul bakken, evt. uitje toevoegen. Pakje franse uiensoeppoeder en monchou toevoegen en verwarmen tot kaas zacht is. Ondertussen de andijvie koken (niet te gaar, het moet net niet meer hard zijn). Aardappels koken. Als aardappels gaar zijn, stampen, uitgelekte andijvie erdoor en evt. scheutje melk. Gehaktmengsel toevoegen en alles goed doorelkaar roeren. Klaar. Heerlijk.

Andijviestampot Met Mon Chou is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

New York cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Paddenstoelensoep & roomkaasballen
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roggebroodjes met katenspekmousse
15 min Snack
Bekijk recept
Pruimengebak
10 min Gebak
Bekijk recept

Zomerse andijviestampot
0 min
Bekijk recept
Andijviestampot met roomkaas
0 min
Bekijk recept
Andijviestampot
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Andijviestampot Met Gehakt.
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept