Schil het stukje gemberwortelWas de Spaanse peper, snijd hem open (verwijder de zaadjes voor een mildere variant) en versnipper de peperMaak de ui en de knoflook schoon (houd 3 knoflookteentjes apart)Maal de kruiden (gemberwortel, Spaanse peper, (rode) ui, 2 knoflookteentjes, citroengras) in een keukenmachine of vijzel fijnVerwarm de olijfolie in een grote pan en fruit hierin het kruidenmengsel zachtjesPers de ? citroen uit en wrijf de vismoten in met 2 teentjes geperste knoflookVoeg het citroensap en de bouillon toe aan het kruidenmengsel en breng dit aan de kookVoeg nu de vismoten toe en laat de vis hierin in 8 ? 10 minuten gaar wordenHaal de pan van het vuur en roer de santen en 1 geperst knoflookteentje door de saus (niet meer koken i.v.m. smaakbehoud!)Doe het geheel over in een mooie, ruime schaal en strooi tot slot de gewassen en fijngeknipte koriander over het gerecht.