Bommel: Rosbief In Witte Wijn

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter en fruit hierin op niet te hoog vuur de sjalotjes licht van kleur. Leg hierop de plakken rosbief en bak ze aan elke kant 1 minuut licht van kleur. Voeg de knoflook toe.Schenk de wijn bij de bouillon en voeg dit toe aan het vlees in de pan. Laat alles nog enkele minuten sudderen.Strooi er peterselie over en geef er stokbrood of aardappelpuree bij.

Bommel: Rosbief In Witte Wijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bommel: Ierse Mousse 'Albatros'
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bommel: Roompate
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bommel: Franse Uiensoep
20-30 min -
Bekijk recept
Bommel: Vanille-ijs Met Chocoladesaus
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept